Att jämföra båtförsäkringar online sparar tid

Har du precis köpt en ny båt men har ingen aning om hur du ska kunna försäkra den? Att äga en båt är inte billigt, och ibland så kan det vara svårt att hitta den bästa försäkringen för det bästa priset. Vid sådana tillfällen så rekommenderas det att inte välja den första försäkringen från det första bolaget som man kommer i kontakt med. Istället så är det bäst att jämföra försäkringar från olika företag runt hela Sverige.

Genom att jämföra båtförsäkringar så kan du se vilka företag som har de bästa erbjudanden för din nya båt, och det är allra enklast att jämföra båtförsäkringar online. Därmed så kan webbsidan Insplanet hjälpa dig att hitta billiga båtförsäkringar via nätet.

Eftersom det är så enkelt att hitta allt som man behöver online nuförtiden, allt från matvaror till betong i Västervik, så kan Insplanet säkerligen hjälpa dig att jämföra och hitta den bästa försäkringen till din båt och till restan av ditt hushåll utan att du ens behöver lämna ditt hem! Insplanet är en webbsida som är dedikerad till att hjälpa sina kunder att jämföra försäkringar online, och inte bara båtförsäkringar, utan även till andra fordon, hus och till personer.

Jämför båtförsäkring via Insplanet.

Nästa gång som du behöver jämföra båtförsäkringar, då kan Insplanet vara en bra webbsida att börja. Det är inte lätt att göra det på egen hand, och Insplanet är en webbsida dedikerad till att hjälpa sina kunder jämföra olika försäkringar online gratis. Allt som du behöver göra som kund på Insplanet, är att följa tre steg som kommer att hjälpa dig att hitta den bästa försäkringen till din framtida båt.

Det första steget är att fylla i båtformuläret (Detta hittar du under sidan ”fordon”). Formuläret ska innehålla information om båtens namn eller registreringsnummer, samt annan viktig information såsom längd, bredd och årsmodell. Efter att du har fyllt i formuläret så är det bara att klicka på ”Jämför båtförsäkringar”. Detta kommer att visa alla de olika priserna på försäkringarna från de olika förtagen. Sedan är det upp till kunden att hitta det bästa priset till sitt fordon!

Insplanets kundtjänst är öppen under vardagar från kl 08.-20.00 och helger från kl 20.00-16.00.