Att samla sina privatlån

Det finns många anledningar till att man kan vilja samla alla privatlån. Oftast är det dock ett klokt beslut som kommer att göra din personliga ekonomi mycket bättre. Det lönar sig helt enkelt att samla sina privatlån och du kan spara tusenlappar varje månad. Med hjälp av MyLoan får du hjälp att samla alla dina privatlån hos en och samma bank. De låter totalt över 15 banker buda om dig som kund, samtidigt som det görs endast en kreditupplysning på dig.

Du får alltid svar inom ett fåtal minuter och det är kostnadsfritt för dig att göra detta. Du kan låna upp till 400.000 kronor med en ränta från 3.5 procent. Du kan även ringa till dem och få rådgivning angående ditt val så att du tar det bästa lånet och på så sätt kan göra en god gärning för din ekonomi och dessutom spara väldigt mycket pengar hos dem.

Så går det till att samla privatlånen.

För att du ska kunna samla alla dina privatlån eller för att du ska kunna ansöka om lån via dem krävs det att du är över 18 år gammal och fri från betalningsanmärkningar. Du behöver även ha en månadsinkomst som ligger på minst 10.000 kronor.

Det är enkelt att jämföra lån på deras hemsida. Du gör helt enkelt så att du går in på MyLoan och fyller i ditt önskade lånebelopp samt din önskade återbetalningstid. Därefter fyller du även i ditt personnummer, ditt mobilnummer och din e-postadress. Du kan även fylla i vilken typ av sysselsättning som du har och vilket civilstånd som du lever i. Om du lägger till en medsökande på lånet kan du dessutom förbättra dina chanser att få ett lån. Du bör göra detta så snart som möjligt om du har många små lån. På så sätt kan du vara säker på att du kommer att spara pengar.