Brösttejp från Bara Bröst

När man har kläder med djup urringning eller kanske en öppen rygg är det inte så snyggt att ha en BH som syns då detta förstör helhetsintrycket som plagget annars ger. Det blir dessutom mycket mer sexigt att kunna visa lite bar hud och ge intrycket av att man inte har någon BH på sig under sitt plagg, ett förföriskt knep om man vill gå ut och känna sig riktigt sexig och inte behöva ha underkläder som syns och stör.

Då är det perfekt att använda sig av lyftande brösttejp tillsammans med nipple covers så att man slipper bröstvårtor som syns genom plagget samtidigt som att brösten får ett lyft med hjälp av brösttejpen som man fäster ovanpå själva bröstet. Hos Bara Bröst kan du hitta såväl lyftande brösttejp som nipple covers i olika material och modeller för att finna den kombination som passar dig perfekt, nipple coversen finns i vitt och hudfärgat samt i silikon och den lyftande brösttejpen finns för såväl A-C kupor som D-E kupor beroende på vilken storlek du brukar använda i vanliga fall.

Beställ brösttejp idag.

En stor fördel med att handla hos Bara Bröst är att de har en webbutik där du kan hitta alla deras produkter till ett riktigt bra pris, de har dessutom alltid snabba leveranser och mycket god service och är helt enkelt det självklara valet när du vill ha det bästa inom nipple covers, lyftande brösttejp och även silikon BH.

Detta är något du helt enkelt inte kan vara utan om du vill kunna ha snygga plagg med urringningar som går långt ner, öppna ryggar eller om plagget kanske är genomskinligt på vissa delar av sidan exempelvis. Så surfa in på www.barabrost.se redan idag och gör din beställning för att ha den hemma inom kort.